Om os

Harboefonden er en erhvervsdrivende, almennyttig og social fond, som i 1983 blev stiftet af grundlæggerne af firmaet Dako A/S, læge og forsker Niels Harboe, dr.med.hc, Niels Harboes bror gårdejer Gunner Harboe og deres hustruer Annelise og Helene Harboe.  Dako A/S er senere overtaget af Agilent Technologies.

Dako A/S var en dansk verdensledende udbyder af systemer til kræftdiagnostik. Virksomheden blev grundlagt af den danske læge Niels Harboe i 1966 og har mere end 50 års erfaring med udvikling og produktion af reagenser og antistoffer. Hospitaler og forskningslaboratorier verden over bruger Dako-reagenser, -instrumenter og -software til at stille præcise diagnoser og bestemme den mest effektive behandling af patienter, der lider af kræft. Reagenserne anvendes i de fleste af de globale patologimarkeder.

Harboefonden ønsker i særdeleshed at støtte projekter der drejer sig om hurtigere, bedre og mere præcise diagnostiske metoder til gavn for patienten.

Bestyrelse

Bestyrelsen består af efterkommere af Niels og Gunner Harboe samt en forsker, tidligere ansat i Dako A/S,  en revisor og en advokat:

Søren Harboe, formand
Anne Harboe, næstformand
Morten Marker
Cilie Simonsen
Kim Adelhorst,forsker
Jens Rudkjær, revisor
Søren Elmann Ingerslev, advokat

Forretningsudvalget

Søren Harboe
Anne Harboe
Kim Adelhorst

Daglig ledelse

Forretningsfører Hanne Kyhse-Andersen

Revision

Deloitte v/statsaut. revisor Stine Grothen

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.